BITCODE AI Review Mistä pidämme ja mistä emme pidä

by ,

Kattavassa Bitcode AI-arviossamme tarkastelemme niiden korkoja, käytettävyyttä, turvallisuutta, mainetta ja maksuja. Analysoimme kaikki palvelun osatekijät, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Lähde: https://www.indexuniverse.eu/fi/bitcode-ai-arvostelu/

Hajautetun rahoituksen (DeFi) myötä monet uudet alustat ovat liittyneet digitaaliseen tilaan. Aitojen erottaminen vähemmän hyvämaineisista voi osoittautua merkittäväksi ongelmaksi kuluttajille.

Hankaluutta lisäävät joidenkin alustojen ympärillä vellovat kiistat. Tosiasian erottaminen fiktiosta voi osoittautua työläs prosessi. Lisäksi haarukka- tai kloonisivustot sekoittavat tilannetta entisestään.

Mitä tehdä? Onneksi on olemassa kourallinen erinomaisia alustoja, joihin voit luottaa. Bitcode AI on yksi näistä sivustoista. Tämä yritys ei ainoastaan vie DeFi:tä seuraavalle tasolle, vaan se tuo myös lisää intuitiivisuutta ja helppokäyttöisyyttä markkinoille. Jatka lukemista saadaksesi selville miten.

Miten Bitcode AI aloitti

Suomeksi Bitcode AI tarkoittaa haamua. Miksi Bitcode AIn tiimi valitsi tämän nimen kuvaamaan yrityksensä visiota? Koska se viittaa avoimeen, läpinäkyvään DeFi-infrastruktuuriin.

Ketkä muodostavat Bitcode AIn tiimin? Eklektinen sekoitus luovia johtajia, teknologiaevankelistoja, ohjelmistoinsinöörejä, riskienhallintapäälliköitä, luovia johtajia ja muita eri alojen ja osaamisalueiden ammattilaisia.

Tätä kiehtovaa tiimiä johtavat toimitusjohtaja Stani Kulechov ja operatiivinen johtaja Lazaro Gustave, jotka molemmat ovat työskennelleet ETHLendissä. Kuten pian huomaat, ETHLendillä on ollut merkittävä vaikutus heidän nykyiseen protokollaansa.

Mikä on Bitcode AI?

Aloitetaan yksinkertaisella kysymyksellä. Mikä Bitcode AI tarkalleen ottaen on? Pohjimmiltaan Bitcode AI on lohkoketjupohjainen alusta, joka pyörittää ei-hallinnollisia rahamarkkinoita. Näillä rahamarkkinoilla on mukana lainanottajia ja lainanantajia tai tallettajia.

Mistä verkosto saa likviditeettiä? Tallettajilta. Nämä tallettajat puolestaan antavat lainanottajille mahdollisuuden ottaa lainoja, jotka perustuvat ali- tai ylivakuudelliseen lähestymistapaan.

Jos tämä käsite kuulostaa tutulta, siihen on hyvä syy. Sama lähestymistapa toimii ETHLendin hajautetun vertaislainausprotokollan perustana, josta Kulechov ja Gustave saivat alkunsa.

Bitcode AI tarjoaa lainausmahdollisuuksia asiakkailleen luomalla markkinat. Se sallii myös vastaavien tuotteiden rakentamisen alustansa tueksi. Ethereumin lohkoketju antaa niille voiman.

Miten Bitcode AI saavuttaa tämän? Yritys hyödyntää pooleja, joihin tallettajat voivat sijoittaa kryptovaluuttansa. Nämä poolit jaetaan talletetun kryptovaluutan mukaan.

Tässä vaiheessa tallettajat muuttuvat lainanantajiksi, ja he alkavat ansaita korkoa lainanottajille lainatuista rahoista. Koska Bitcode AI luottaa lainojen voimanlähteenä pooliin eikä yksittäisiin tallettajiin, se välttää muiden hajautettujen alustojen, kuten p2p:n, käyttämät mallit.

Mitä kryptoja Bitcode AI tukee?

Tässä vaiheessa saatat miettiä, mitä kryptoja Bitcode AI tukee? Niihin kuuluvat mm:

  • DAI (DAI)
  • Ethereum (ETH)
  • Kääritty Bitcoin (WBTC)
  • Yearn finance (YFI)
  • Tether (USDT)

Ja muuta

Koska luet tätä artikkelia, voimme olettaa, että tiedät hieman niistä uskomattomista muutoksista, joita kryptovaluutat ovat tuoneet rahoitusmaailmaan. Lohkoketjuteknologian ohella krypto ja DeFi häiritsevät taloutta monin perustavanlaatuisin tavoin.

Näistä syistä sinun on aika harkita kokeilua Bitcode AIn kaltaisilla alustoilla. Se on loistava tapa tutustua altcoinien maailmaan ja ansaita samalla korkoa sijoituksillesi. Mutta mitä sinun on tehtävä päästäksesi alkuun?