Bybits WSOT-konkurranse lanseres med 12 000 handelsmenn som gir seg ut til 100 BTC-priser

Verdens største konkurranse for cryptocurrency trading har startet i en uskarphet av publisitet. Bybits World Series of Trading (WSOT) har betatt kryptosfæren på grunn av sin 100 BTC-premiepott, for tiden verdt over 1,7 millioner dollar. Ytterligere 90 000 dollar i USDT er klare. 12 368 troppere har meldt seg på for å konkurrere i arrangementet, som er det største i sitt slag.

Arrangementet startet 10. august, og formuer for lag og solohandlere som konkurrerer i arrangementet vil bli detaljert på konkurranselederbordet

For å injisere litt glitz i saksbehandlingen har Bybit posisjonert WSOT som en prestisjefylt begivenhet for creme de la creme av pro tradere. Som et resultat tiltrekkes det lag fra utenfor den tradisjonelle kryptobransjen, noe som ber forex-handelsmenn og til og med poker-proffene engasjere seg. For ytterligere å øke razzmatazzene har Bybit lansert The WSOT Show , som lover å bringe spenningen med høyoktan kryptohandel til et mainstream publikum.

Det har vært kryptohandelkonkurranser før WSOT – Bitcoin Code kjørte en slik begivenhet i fjor – men ingenting i denne skalaen. Skulle WSOT vise seg å være en suksess, forventes det at andre større børser følger etter, lokket av oksygenet i publisitet som genereres av så store billettsaker, og potensialet til å ombord nye brukere i massevis.

Tropper samles for WSOT

Bybits WSOT-arrangement er delt inn i to kategorier, for lag og solokonkurrenter. I løpet av ukene frem til konkurransen har handelsgrupper hatt det travelt med at brukerne har samlet de beste hjernen de kan samle for å ta bransjens lyseste sinn. 135 lag har deltatt i WSOTs BTC Troop Showdown sammen med 10.240 ‚troopers.‘ Ytterligere 2.128 tropper konkurrerer i USDT Solo Throwdown. De 10 beste lagene vil få en del av 100 BTC-premiepotten. De resterende 2.128 tropperne vil konkurrere om en andel på 90.000 USDT-basseng.

Mens handelsmenn gir seg ut gjennom august i World Series of Trading, vil WSOT Show levere siste nytt, sladder, analyse og spådommer. Kjente kryptohandlere Tone Vays og Luke Martin vil ta svingene som er vert for talkshowet, intervjue lagkapteiner og grave i deres handelsteknikker. Showet vil også se et bredere blikk på markedstrender og hvor bitcoin er på vei inn i 4. kvartal 2020 og utover.

Styrking av synergiene mellom WSOT og poker – hvis WSOP arrangementet er modellert på – Bybit har gått sammen med PokerShares.com, slik at brukerne kan satse på formuen til lagene som konkurrerer. Det er også planer om at pokerstjerner-superstjerner Douglas Polk og Mike McDonald skal være med på showet. Paret har påløpt karrieregevinst på $ 22 millioner og vet en ting eller to om spill med høy innsats. Mens WSOT handler om bitcoin, er det blitt stylet som noe større: en underholdningsfranchise som presenterer kryptohandelens høyeoktanske verden for et nysgjerrig globalt publikum.